به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار فرمانده جدید نیروی انتظامی در استان قم و معاونین وی، اظهارکرد: فرصت خدمتگزاری در قم یک نعمت و عطیه الهی است و این فرصت گذرا را باید قدر دانست و از همه لحظات آن استفاده کرد.
نائب رئیس جامعه مدرسین با اشاره به جایگاه خاص قم افزود: شهر مقدس قم اگر تفاوتی با سایر استانها دارد به خاطر جایگاه معنوی آن است که با وجود حریم کریمه اهل بیت علیهم السلام، مسجد مقدس جمکران، مراجع عظام تقلید، حوزه های علمیه، اندیشمندان حوزوی و مردم متدین نقش مهمی در کشور و حتی سطح بین الملل دارد و همانطور که دوستان چشم امیدشان به شهر مقدس قم است، دشمنان هم جهت ضربه زدن و آسیب به این جایگاه رفیع دنبال فرصت هستند، ما احساس می کنیم سرمایه گذاری دشمن در این رابطه بسیار پیچیده است.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به سرمایه گذاری دشمن در قم گفت: این موضوع وظیفه نهادها و سازمانهای مختلف به ویژه پلیس و نیروی انتظامی را به عنوان یک نیروی بازدارنده و امنیت آفرین دو چندان می کند. اگر چه مسئول مبارزه با ناهنجاری ها تنها پلیس نیست اما یکی از مراکز مهم و اثر گذار پلیس است و قم یک کلانشهر باید تصمیمات آن هم با نگاه به عرصه یک کلانشهر بسیار مهم برنامه ریزی شود.
امام جمعه شهر مقدس قم همچنین افزود: همه نهادها باید به وظایف خود درست عمل کنند تا زمینه هایی که بستر جرم افزایی را ایجاد می کند برطرف گردد مثلا اگر مراکزی که متکفل زندگی و اقتصاد مردم هستند، دقیق عمل نکنند و وضعیت شغلی و درآمدی افراد جامعه با نقصان مواجه شود برخی جرائم و ناهنجاری ها مثل سرقت زیاد می شود و این مشکلات، نابسامانی زندگی مردم را بیشتر می کند. و در مقابل اگر همه نهادها به درستی عمل کنند پلیس هم تبعا با انگیزه و توان بیشتری با جرائم مقابله خواهد کرد.
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: ما در طول انقلاب شاهد تلاشهای بسیار ارزشمند پلیس در مبارزه با مقوله مواد مخدر بوده ایم و نه تنها برای کشور که در سطح بین الملل هم امنیت آفرینی کرده است و اگر در مقابله با ترانزیت مواد مخدر مقاومت نمی کرد و شهید نمی داد و سپر بلا نمی شد مشکلات و ناامنی بسیاری برای دیگر کشورها مثل اروپایی ها اگر چه علیه ما هم فعالیت می کنند؛ ایجاد می شد.
آیتالله حسینی بوشهری افزود: بسیاری از جرائم و بزه هایی که آمار آن را به قم منتسب می کنند در واقع خاستگاه آن در دیگر شهرهاست و قم به دلیل مهاجرپذیری و معبر بودن بین چندین استان و تهران موجب حضور افراد و قومیتهای مختلف شده است که مشکلات قم را دو چندان می کند و در این رابطه لازم است قم شناسی صورت گیرد و از تجربیات افراد گذشته که در این استان ماموریت داشته اند استفاده شود و همچنین از ظرفیت دیگر نهادها مثل حوزه های علمیه و مبلغین، سپاه، ستاد امر به معروف و دیگران استفاده کرد و با هم افزایی و همفکری با آسیب ها مقابله کرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به گله مندی متدینین از برخی ناهنجاری ها مثل عفاف و حجاب در معابر شهر مقدس قم، ابراز امیدواری کرد با اقدامات صحیح و کارشناسی شاهد اقدامات موثری در این رابطه باشیم و مثل گذشته نباشد که تصمیماتی گرفته شود اما در نتیجه آنچه انتظار می رود صورت نگیرد؛ اگر اینطور است باید بررسی کرد مشکل از کجاست آیا رابطه افراد با خانواده نقص دارد، آیا آموزش و پرورش و دانشگاه نقش تربیتی خود را به درستی انجام نمی دهد و یا نهادها رسالت و وظایف خود را به درستی انجام نمی دهند و یا مسائل دیگر باید کارشناسی و ریشه یابی شود تا اقدامات پلیس را در ظاهر هم دید و گزارش فعالیتهای اجرائی خود را نیز به مردم ارائه دهند.
وی در بخش پایانی سخنان خود ابراز داشت: من به عنوان یک خیرخواه توصیه میکنم طی جلسات کارشناسی اقدمات و فعالیتهای پلیس را بررسی کنید و برای هر یک راهکار مناسب ارائه نمایید و کارها را به سه دسته برنامه های اورژانسی و با اولویت بالا، برنامه های میان مدت و بلند مدت تقسیم کنید و نسبت به بخش اول با سرعت وارد عمل شوید و نسبت به دو بخش دیگر هم با برنامه ریزی دقیق و هم افزایی و داشتن یک چشم انداز، اهداف خود را به درستی نقطه گذاری کنید و به دور از هیجان زدگی و روزمرگی در حد توان درصدد پیگیری و اجرای آنها باشید؛ تا فعالیتهایتان مورد توجه حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله فرجه الشریف قرار گیرد و رهبر فرزانه انقلاب از کار شما راضی باشند و منشا خدمات ارزشمندی در تراز قم و نظام اسلامی باشید.
شایانذکر است: در ابتدای این دیدار سردار میرفیضی، فرمانده نیروی انتظامی استان قم گزارشی از فعالیتها و برنامه های پیش روی نیروی انتظامی در استان قم ارائه کرد.
انتهای پیام 313/17
نظر شما